Събота, 2- ри Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Дете на годинка се задави с гъсеница от храна, сготвена в млечната кухня в Русе

Дете на годинка се задави с гъсеница от храна, сготвена в млечната кухня в Русе


 

Момиченце на годинка от Русе се задави с гъсеница от порцията си храна, приготвена в местната млечна кухня, от която се хранят 1000 деца. Още с първата лъжица, която майката загребала от пластмасовата кутия, за да нахрани малката Елина детето започнало да се дави, след което изплюло насекомото, информира Нова телевизия. Майката изпаднала в ужас и потърсила отговорност от служителите в кухнята.

Оттам обаче й казали, че храната идва в консерви и има двама души, които следят в нея да няма нещо съмнително. По думите на кухненските служители и преди е имало инциденти, но все пак се стараели „излишното” да се отстранява преди манджите да се сервират на децата.
Шокираната майка разпространи снимки от гъсеницата, която едва не удушила дъщеря й в социалната мрежа фейсбук и се оказа, че десетки майки от цялата страна са преживявали подобен кошмар с обществените кухни в техните градове. Родителката няма да подава иск, но е категорична, че след като й свършат ваучерите за кухнята ще трябва да намери алтернативен начин за прехраната на детето си.
Снимка: fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.netВземи линк:

Коментирайте и Вие