Петък, 19- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Сидеров в Добрич: ГЕРБ се договаря с ДПС за бъдещо управление

Сидеров в Добрич: ГЕРБ се договаря с ДПС за бъдещо управление

Според Сидеров да се забранява да се говори за банки означава да се прикрият всички далавери в тях с политически чадър

 

Волен Сидеров призова избирателите в Добрич да се противопоставят на колониализма, в който народът е бил вкаран от партии като СДС, НДСВ, ГЕРБ и ДПС. Лидерът на партия „Атака” пристигна вчера в Добрич, за да коментира закона, приет след предложение от страна на ГЕРБ и ДПС, забраняващ да се говори на банкова тема. Той посочи, че ГЕРБ и ДПС се уговарят за съвместно управление на България след предсрочните парламентарни избори на есен и към тях по всяка вероятност ще се присъединят Николай Бареков и партията му „България без цензура”. По думите му само антиколониалната, евразийска политика може да се опълчи срещу опитите на САЩ да превземат света. Сидеров изтъкна, че забраната да се говори за кризата в банковия сектор е удар срещу демокрацията и свободата на словото и може да се тълкува като слагане на политически чадър върху далаверите, случващи се във финансовите институции. Той допълни, че законът обслужва банковата мафия, чиято марионетка е самият Бойко Борисов.
 
Според вожда на атакистите ГЕРБ подкрепя управлението на ДПС, тъй като в 75% от заседанията на 42-то Народно събрание именно партията на Бойко Борисов осигурявала кворум за гласуването на опасни закони.
 
Националистът разкри пред журналисти в Добрич, че „Атака” подкрепя Русия и е против санкциите, които се налагат срещу великата държава, освободила България от турско робство.
 
 
 
Снимка: izvod.infoВземи линк:

Коментирайте и Вие