Неделя, 14- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
В Ресилово чакат Братя Галеви за евровота. Имената им са в избирателните списъци

В Ресилово чакат Братя Галеви за евровота. Имената им са в избирателните списъци


 

Осъдените на 5 години затвор за ръководене на престъпна групировка Братя Галеви се очакват от съселяните си в село Ресилово. Имената на бандитите, които са в неизвестност от две години се появили ненадейно в избирателните списъци на дупнишкото село за гласуването на 25 май, съобщи bTV.
 
Въпреки смутът, който разтърсва цяла България от вероятността бившите барети да се появят според продавача на вестници Драган Валеов, докато те били в селото нямало престъпност, а сега всички замръквали и осъмвали в страх от похищения на крадци или убийци. Той ги описва като добри за жителите на Ресилово и допълва, че никой няма лоши спомени от тях. Затова и никой нямало да се възпротиви, ако решат да се завърнат в населеното място, където е една от резиденциите им и да упражнят правото си на глас. Защото в личните им карти е записано като постоянен адрес улица „Хан Крум" 25.

Дори Интерпол обаче не може да проследи пътищата на Пламен Галев и Ангел Христов до този момент. Кметът на селото Силвия Гладникова разкрива пред телевизията, че имената им ще се водят в избирателните списъци, докато от висша инстанция не се получи съобщение, че са задържани или обявени за мъртви.
Снимка: www.razkritia.comВземи линк:

Коментирайте и Вие